Termeni si conditii


Conditii de Utilizare


Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. 
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

SITE: reprezinta magazinul online apartinand S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. , care se afla la adresa www.bijuterii-cde.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele asigurate/oferite de S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. prin magazinul online www.bijuterii-cde.ro site web administrat de S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L.

 

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

 

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

 

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L.

 

Drepturi de proprietate intelectuala 

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. 

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. va poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE. 

Prin accesarea SITE-ului www.bijuterii-cde.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului. 

Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. 

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. 

Acest SITE poate contine trimiteri (link-uri) catre alte SITE-uri care nu apartin S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L.  sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L.  nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor SITE-uri. 

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe SITE-ul nostru, prin telefon, S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L.  inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dumneavoastra. 

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

 

Contract

Contract la Distanta - conform O.G. 130/2000

 

Cont

Ansamblu format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit Utilizatorului accesul la zone restrictionate ale siteului

 

Newsletter

Mijloc de informare periodic exclusiv electronic asupra produselor serviciilor si promotiilor desfasurate de site trimis Utilizatorilor/Clientilor abonati

 

Limitarea de responsabilitate

S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. nu ofera nici un fel de garantii directe sau indirect ca:

- Serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

- Serviciul va fi neintrerupt sigur si fara erori de orice fel

- Produsele vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

 

Generalitati

1. Modificari ale acestor Termeni si Conditii -  S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta CLIENTUL personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.cartealbastra.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre CLIENT daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

2. Forta Majora – S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L.  nu este responsabila.

3. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre

S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L.. Prin accesarea acestui site, CLIENTUL accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar CLIENTUL admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca CLIENTUL acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

4. Confidentialitate – S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. nu garanteaza ca utilizarea de catre CLIENT a acestui site va fi confidentiala. S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera CLIENTUL sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre CLIENT  a acestui site. Orice informatie pe care CLIENTUL o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face CLIENTUL cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza CLIENTUL  pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

 

CLIENTUL accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii

CLIENTUL confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii .

 

Datele de identificare ale S.C. ACS NAFFI NAFFI S.R.L. sunt urmatoarele :

Adresa:         Str. Codrii Neamtului, Nr. 13, Sect. 3, Bucuresti - Romania

Reg. Com. :   J40/11747/2011

C.U.I. :             RO 29171092 

IBAN :             RO21 UGBI 0000 0220 1957 2RON

Banca :          Ge Garanti Bank -  Agentia Unirii
Telefon:         0785.080.080 

E-mail :          contact@bijuterii-cde.ro