Despre noi


Bine ai venit in lumea Bijuteriilor CDE - MADE WITH SWAROVSKI® ELEMENTS - cele mai frumoase bijuterii cu cristale Swarovski, din argint 925 sau placate cu rodiu.

Cristalele Swarovski sunt cele mai renumite cristale din lume, fascinand de-a lungul timpului prin calitatea si puritatea lor, dar mai ales prin capacitatea de a straluci. Atunci cand se reflecta intr-un cristal Swarovski, lumina se imparte in tot spectrul sau de culori, facandu-te astfel martor la un fenomen magic! 

Dupa diamante si alte pietre pretioase, cristalele Swarovski sunt singurele care, datorita multiplelor sale fatete, reusesc sa descompuna lumina si sa creeze un efect de stralucire aparte, greu de egalat. 

Intr-o varietate de culori, efecte si forme, cristalele Swarovski reprezinta o nesfarsita sursa de inspiratie. Marii creatori de frumos din lume folosesc magia reflectiei luminii intalnita doar la cristalele Swarovski pentru a oferi unicitate fiecare obiect, indiferent ca e vorba de bijuterii, haine, telefoane sau candelabre. 

Bijuteriile CDE - MADE WITH SWAROVSKI® ELEMENTS sunt produse prin procese foarte speciale de placare, evidentiindu-se prin design-ul si caracteristicile deosebite, care le fac exclusiviste.

La noi vei gasi intotdeauna cele mai speciale modele de cristale si bijuterii realizate cu  SWAROVSKI® ELEMENTS, concepute in studioul designerului italian GIULIA PICCIRILLO.
Intregeste-ti colectia de bratari, inele, cercei, brose si coliere si simte-te speciala atunci cand te privesti in oglinda. Pentru momentele deosebite din viata ta, am creat si o colectie de bijuterii rafinate si elegante, de mireasa. 

Fiti frumosi purtand bijuteriile CDE - MADE WITH SWAROVSKI® ELEMENTS.